chrome firefox opera safari iexplorer

Sky Taxi щомісяця завдає збитків «Борисполю» на мільйон гривень

13 лютого 2014 о 13:26

Проект Sky Taxi аеропорту «Бориспіль» щомісяця приносить підприємству близько 1 млн грн збитку, повідомив генеральний директор аеропорту Олексій Кочанов.

«Це одна з наших існуючих проблем, тому що сьогодні служба таксі завдає щомісяця збитків близько 1 млн грн», — сказав Качанов, повідомляють Коментарі з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За його словами, в службі задіяно 110 автомобілів, які працюють позмінно, їх графік роботи залежить від завантаженості аеропорту, однак служба працює неефективно, головна проблема в «холостих» поїздках.

«Ми намагаємося знайти більш ефективну модель роботи цієї служби, яку презентуємо до літньої навігації 2014 року. Вона буде на базі автопарку, який є. Буде змінена бізнес-модель роботи. Буде залучено спеціалізоване підприємство, яке налагодить роботу диспетчерської служби і завантаження», — сказав Качанов.

Проект Sky Taxi в аеропорту «Бориспіль» стартував 26 грудня 2011 року. Парк укомплектований 110 автомобілями Hyundai Sonata. Всі автомобілі обладнані таксометром, POS-терміналом для розрахунку банківськими картками, відеореєстратором, GPS-навігатором.

Довідка

Sky Taxi — єдина служба таксі в Україні з власним парком автомобілів, власним штатом водіїв і власною матеріально-технічною базою. Водії цієї служби мають стаж не менше 5 років, періодично проходять сертифікацію знань, щодня виходять у рейс після медичної комісії з допуском до керування транспортним засобом, вільно спілкуються іноземними мовами. Служба Sky Taxi має також унікальну для країни матеріально-технічну базу, що дозволяє проводити контроль технічного стану автомобілів і допуск їх до рейсу.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути