chrome firefox opera safari iexplorer

В НАТО виступили за територіальну цілісність України

27 лютого 2014 о 09:38

Організація Північноатлантичного договору (НАТО ) має намір підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України .

Про це йдеться в заяві прес -служби НАТО.

«Відповідно до Статуту про особливе партнерство між НАТО і Україною, союзники по НАТО продовжуватимуть підтримувати суверенітет і незалежність України, її територіальну цілісність, демократичний розвиток і принцип непорушності кордонів в якості ключових факторів стабільності і безпеки в Центральній і Східній Європі та на континенті в цілому», — сказано в повідомленні.

В організації відзначили, що суверенна, незалежна і стабільна Україна, яка твердо прихильна демократії та верховенству права, є ключем до безпеки євроатлантичного простору.

Раніше повідомлялося, що Організація Об'єднаних Націй підтримує єдність і територіальну цілісність України. Всі 57 країн-членів ОБСЄ висловили підтримку щодо мирного врегулювання в Криму.

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що правоохоронці повинні уникнути збройного протистояння в Криму.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути