chrome firefox opera safari iexplorer

Аеропорт «Бориспіль» визнано одним із найкращих у Східній Європі

28 березня 2014 о 12:14

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» був визнаний одним з найкращих у Східній Європі. Він розташувався в регіональному рейтингу відразу за міжнародним аеропортом імені Ференца Ліста, який обслуговує столицю Угорщини Будапешт.
Такі підсумки нагородження лауреатів премії «2014 World Airport Awards», яка стала частиноюміжнародної виставки Passenger Terminal Expo 2014, яка проходила напередодні (25-27 березня) в іспанській Барселоні.
World Airport Awards — щорічна міжнародна премія, заснована в 1999 р. приватною британською консалтинговою компанією Skytrax, що спеціалізується на вивченні якості наданих різними авіакомпаніями та аеропортами послуг. Лауреати премії визначаються шляхом опитування пасажирів, які користуються послугами різних аеропортів світу. Так, для визначення переможців нинішнього року експерти консалтингової компанії проаналізували близько 13 млн анкет, заповнених протягом травня 2013 р. — лютого 2014 р. респондентами з 110 країн. Всього дослідженням було охоплено 410 аеропортів світу. Ефективність роботи кожного оцінювалася клієнтами за 39 показниками — починаючи від реєстрації, прибуття, системи безпеки і закінчуючи відправленням на посадку.
Згідно з результатами глобального опитування, другий рік поспіль кращим повітряним причалом світу визнаний міжнародний аеропорт «Чангі», розташований в Сінгапурі. Клієнти головного вузлового аеропорту Азії також вважають його кращим у світі для проведення дозвілля. Трійку провідних повітряних гаваней доповнили міжнародний аеропорт «Інчхон» з Південної Кореї, який має найбільш ефективну систему імміграційного контролю, і кращий серед європейських аеропорт «Мюнхен» імені Франца-Йозефа Штрауса з Німеччини. На четвертому місці глобального рейтингу розмістився Міжнародний аеропорт Гонконгу (Чхеклапкок), який рекордні вісім разів визнавали найкращим у світі. На думку пасажирів, цей китайський аэроузел є також світовим лідером у категоріях «стандарти харчування» та «система отримання багажу».
Самим безпечним аеровокзалом світу визнано аеропорт Копенгагена, відомий також як Каструп. Найбільш ретельно за чистотою приміщень стежать в Міжнародному аеропорту Токіо. А тим, хто не може утриматися від покупок навіть в аеропорту, слід відвідати лондонський «Хітроу» — першокласний шопінг тут.
Поточний топ-100 кращих аеропортів світу представлений повітряними гаванями з 44 держав. Найбільше представництво в глобальному рейтингу мають США (15 аеропортів), Китай (10), Австралія (6) і Великобританія (6).

Джерело: ВКурсе.ua
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути