chrome firefox opera safari iexplorer

«Бориспіль» — у п'ятірці найгірших аеропортів світу

21 жовтня 2011 о 15:29

Аеропорт «Бориспіль» потрапив до десятки найгірших аеропортів, зайнявши в ньому п'яту позицію.

Про це пише Лента.Ру з посиланням на рейтинг, складений спеціалізованим порталом The Guide to Sleeping in Airports.

Відкриває анти рейтинг аеропорту Маніли – він найгірше обладнаний для відпочинку пасажирів. У цьому аеропорту спостерігаються довгі черги, співробітники хабарничають, а також «працюють» кишенькові злодії.

На другому місці опинився паризький «Бове», головною негативною особливістю якого є те, що він не працює цілодобово.

Третім в анти-рейтингу став ісландський «Кефлавік», де пасажирам, що вилітають ранковими рейсами, не дозволяється чекати свого літака вночі в будівля транспортного вузла. Також в «Кефлавике» завжди холодно.

Четверте місце посів аеропорт "Карваджіо" у Бергамо, а п’яте – «Бориспіль».

Водночас серед кращих аеропортів названі – «Чанги» у Сінгапурі, де, крім звичних безкоштовного підключення до Мережі через Wi-Fi, кімнат для молитов, інтернет-кафе, в «Чанги» є басейн, спа-центр, гральні приміщення, кінотеатр, сади, і так далі.

На другому місці списку кращих аеропортів розмістився міжнародний аеропорт Гонконгу з його приміщеннями для дітей, садами, виставковим залом, 4 D-кінотеатром і полем для гольфа.

Третя позиція рейтингу дісталася південнокорейському аеропорту «Інчхон», де є зручні місця для відпочинку пасажирів, що подорожують транзитом, сауна й спа-центр та інше.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути