chrome firefox opera safari iexplorer

Діаспора вимагає заборонити російські телеканали у Канаді

27 березня 2014 о 18:09

Конгрес українців Канади (КУК) готує петицію в Канадську комісію із радіо і телебачення. Місцева діаспора українців має намір вимагати заборонити на території країни мовлення RT, Першого каналу і НТВ.

У своїй петиції КУК пропонує “від імені 1,2 – мільйонної спільноти канадських українців” звернутися до канадського галузевого регулятора в сфері ЗМІ. Петиція має назву: “Заборонити російське телебачення в Канаді” .

Автори петиції вважають, що російське ТБ спотворює факти з приводу ситуації в Україні, а також у Сирії та Грузії. Вони незадоволені тим, як в цьому напрямку працюють RT, Перший канал і НТВ, повідомляє espreso.tv із посиланням на RT.

При цьому підкреслюється, що російське ТБ не визнає позицію світового співтовариства стосовно ситуації в Україні і в Криму, яка підтримується урядом Канади, США і такими організаціями, як ОБСЄ.

Додамо, також українська діаспора ініціює бойкот російських товарів у світі.

Джерело: vidia.org
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути