chrome firefox opera safari iexplorer

Громадяни України повинні знати народних депутатів, які в парламенті підтримують Путіна

15 березня 2014 о 13:51

Голосування у ВР стосовно незаконності референдуму у Криму та розпуску кримського «парламенту імені Путіна» – це не лише голосування на виконання відповідного рішення Конституційного Суду України, це голосування, яке чітко демонструє, хто з народних депутатів України виступає за Путіна, за війну та проти України.

Я переконаний, що громадяни України повинні знати усіх депутатів, які не голосували за це рішення або не прийшли на засідання. Це люди, які не хочуть миру, які проти територіальної цілісності, які не розуміють небезпеки військової загрози з боку Росії.

Дивно, що цього досі не розуміють деякі народні депутати, в той час, як це зрозуміли навіть громадяни Росії, бо нарешті на всій території РФ почалися мітинги, де люди виступають проти війни, військової агресії та захоплення Криму. І недаремно сьогодні і в Москві, і в інших містах Росії люди мудріші за владу та об’єднуються під загальним гаслом «За Україну і Росію без Путіна».

На мою думку, єдиний недолік сьогоднішнього голосування про розпуск парламенту Криму полягає в тому, що це занадто запізніле рішення. Більше місяця тому я піднімав питання про необхідність розпуску кримського парламенту, ще за часів Президента Януковича та Голови ВР Рибака. Але, на жаль, ані вони, ані нове керівництво ВР не зреагувало оперативно. Сьогодні прийнято принципово важливе рішення, але, звісно, із суттєвим запізненням.

Довідково

За ухвалення Постанови про дострокове припинення повноважень Верховної Ради Автономної Республіки Крим (№4461) проголосували 278 народних депутатів із 296, зареєстрованих у сесійній залі.

Зокрема, від Партії регіонів — 19 народних депутатів, “Батьківщини” — 83, “Суверенної України” — 30, “Економічного розвитку” — 30, “Свободи” — 35, КПУ — 0, позафракційних — 4.

Микола Томенко, народний депутат України

Розділи: Думка читачів

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути