chrome firefox opera safari iexplorer

Столичні перевізники почали підвищувати вартість проїзду

25 березня 2014 о 11:48

Столичні маршрутники почали підвищувати вартість проїзду. «Через подорожчання нафтопродуктів і запчастин ми змушені підвищувати ціни. Сподіваємося на ваше розуміння», – свідчать оголошення, розклеєні в маршрутках, в яких пасажири платять за проїзд на 50 копійок дорожче.

Вчора з приватними перевізниками зустрічався і голова КМДА Володимир Бондаренко. «Голова КМДА ще раз підтвердив, що треба підвищувати тариф. Якщо не підвищувати, то транспорт стане», – розповів «Сегодня» голова київської міської організації роботодавців-перевізників «Столиця» Валерій Липецький.

На 50 копійок ціну підвищать не скрізь – на деяких маршрутах проїзд подорожчає на гривню. «Зараз нам потрібно підвищити вартість хоча б на 50 копійок до 3 гривень. Та й паливо дорожчає щодня», – кажуть у ПП «Прокопець». «Сьогодні солярка коштувала ще 11,40 гривень, а завтра вже ставлять 11,77. Потрібно піднімати десь на 1 гривню», – говорить директор «Політех-Авто» Микола Бацан (зараз проїзд – 2-2,5 грн).

У громадському транспорті ціни теж хочуть підвищити до 3 гривень, але коли – невідомо: «Ціни підвищувати потрібно, але сказати, коли це станеться зараз важко», – каже заступник голови КМДА Михайло Костюк.

Джерело: 7days-ua.com
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути