chrome firefox opera safari iexplorer

Відновлення Маріїнського парку обійдеться у 2,5 млн грн

24 березня 2014 о 13:00

На відновлення благоустрою Маріїнського парку після подій листопада 2013 року – лютого 2014 року необхідно 2 млн 524 тис. грн.

Про це УНН у відповідь на інформаційний запит повідомили у Печерській районній в місті Києві адміністрації.

«Згідно інформації КП по утриманню зелених насаджень Печерського району Києва КО „Київзеленбуд“, загальна потреба у обсягах робіт на відновлення благоустрою парку Маріїнський склала 2 млн 524 тис. грн», – йдеться у відповіді на запит.

Окрім цього, відновлення та ремонту потребує дорожнє покриття на вул. Інституцькій, Грушевського, Мазепи, Липській, Городецького, Банковій та ін.

Нагадаємо, зараз відновлювальні роботи після подій на Майдані розпочались у будівлі КМДА. За інформацією ХК «Київміськбуд», яка виконує роботи, ремонт будівлі КМДА займе десь місяць.

«Ми не просто оголосили про свою готовність відновити Київ, а вже приступили до виконання цих робіт. У першу чергу, це ремонт Київської міської адміністрації. Тримільйонне місто не може жити в умовах безвладдя, а адміністрація Києва фактично не має можливості керувати містом. Тому зараз йдуть переговори з тими представниками самооборони Майдану, які знаходяться в приміщенні. Як тільки вони його звільнять, ми почнемо ремонтні роботи», — сказав президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір.

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути