chrome firefox opera safari iexplorer

Звернення Януковича про введення військ до Криму сфальсифіковано?

11 березня 2014 о 14:47

Народний депутат Микола Томенко звернув увагу на те, що під час свого брифінгу у Ростові-на-Дону Віктор Янукович так і не дав відповіді на головне питання, яке від нього очікували українці, – чи запрошував він російські війська в Україну.

«Абсолютна більшість громадян України хотіла почути від Януковича про те, підтвердить він чи спростує наявність власного звернення до Президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну, копія якого була продемонстрована представник Росії на засіданні Ради безпеки ООН. Все решта – яке в нього здоров’я, що він думає про Бандеру, Америку та інших – насправді мало кого цікавило», – зазначив народний депутат.

Натомість під час короткого брифінгу В. Янукович жодним словом не згадав про військові дії, що йдуть в Криму, та про свою заяву про необхідність введення російських військ до автономії.

«Звідси треба зробити висновок: або це звернення він не писав і воно сфальсифіковано російською стороною, або він хоче повернутися в Київ на штиках російської армії… За будь-яких обставин, відповіді на ключове питання, якої очікували від нього громадяни України, ми так і не почули», – зазначив Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути