chrome firefox opera safari iexplorer

Мобілізовані до армії отримуватимуть зарплату як контрактники

22 квітня 2014 о 13:06

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав постанову уряду, відповідно якої військовослужбовці, котрі проходять військову службу за призовом під час мобілізації, отримуватимуть грошове забезпечення як і особи, які проходять військову службу за контрактом.

«Встановити, що з 18 березня 2014 року військовослужбовцям, які проходять військову службу за призовом за мобілізацією, на особливий період, грошове забезпечення виплачується в порядку і розмірах, установлених для осіб офіцерського складу, осіб рядового сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом», – йдеться у постанові Кабміну, оприлюдненій на урядовому сайті.

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада затвердила указ в. о. Президента України про часткову мобілізацію.

«Ми робимо основу мобілізації у першу чергу людей, які добровільно йдуть в армію. А також військових фахівців, які проходили службу в армії. Безумовно, на дітей, яким 18-ть років виповнилось, ставка під час проведення часткової мобілізації не робиться» – наголосив Турчинов.

Джерело: 5 канал
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути