chrome firefox opera safari iexplorer

Росія встановила кордон між Україною і Кримом

25 квітня 2014 о 10:27

Між Україною і Кримом встановлений державний кордон Російської Федерації, правила його перетину починають діяти з 25 квітня

Про це заявив в.о. начальника Федеральної міграційної служби Росії по Республіці Крим Петро Ярош, повідомляє «РИА Новости».
"З 25 квітня відкривається державний кордон, і найближчим часом буде визначено, де будуть встановлені пункти пропуску, як перетинати кордон, а також необхідність видачі міграційних карт ", — сказав він напередодні.

За словами Яроша, зараз прикордонна служба Криму здійснює контроль на 27 пунктах пропуску.

Ніяких обмежень щодо руху транспорту і поставкам не вводиться, запевнив він.

У той же час влада республіки обіцяє вже найближчим часом оприлюднити інформацію про правила проходження держкордону відповідно до законодавства РФ.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути