chrome firefox opera safari iexplorer

У Слов'янську за минулі десять днів — 12 постраждалих з вогнепальними пораненнями

23 квітня 2014 о 10:05

У Слов'янську за минулі десять днів, з 12 по 22 квітня, за медичною допомогою звернулися 12 постраждалих з вогнепальними пораненнями. Про це повідомила начальник відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради Олена Джим. За її словами, всі лікувально-профілактичні заклади міста працюють у штатному режимі, передають Новости Донбасса. Як повідомила Джим, госпіталізованих в даний час в лікувальних установах Слов'янська перебуває сім осіб. Вони отримують все необхідне лікування в повному обсязі. Двоє постраждалих, у зв'язку з тяжкістю стану, переведені в лікувальні установи Донецька і один чоловік перебуває на лікуванні в Харкові. Один постраждалий вже виписаний з лікарні у зв'язку з одужанням. За офіційними даними, одна людина померла через 10 хвилин після надходження в травматологічне відділення лікарні ім. Леніна, повідомляє slavgorod.com.ua.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути