chrome firefox opera safari iexplorer

Google і Apple вирішили укласти мир

20 травня 2014 о 10:18

Корпорації Google і Apple дійшли згоди відкликати позови про патентні порушення, які раніше компанії подали одна проти одної.

Як передає ВВС, представники Apple і Motorola Mobility, що входить до групи Google, у спільній заяві заявили, що планують разом працювати над реформою патентної системи. Однак ця угода не дозволить їм використовувати патенти один одного.

Apple і компанії, що виробляють телефони на базі операційної системи Android виробництва Google , вже подали десятки позовів про порушення патентів один проти одного по всьому світу.

Раніше цього місяця каліфорнійський суд зобов'язав Samsung виплатити Apple $119 600 000 за порушення двох патентів на технології , яка використовувалась у виробництві смартфонів.

Наприкінці квітня повідомлялося, що Google і Samsung уклали секретну угоду для спільного захисту від патентних претензій Apple.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути