chrome firefox opera safari iexplorer

Україна може зекономити на виборах 500 млн грн

20 травня 2014 о 09:21

Центральна виборча комісія оцінює можливу економію коштів у разі проведення виборів президента України в один тур в 500 млн грн.

Про це зазначено в повідомленні Міністерства фінансів України.

За словами міністра фінансів Олександра Шлапака, у держбюджеті-2014 Центральної виборчої комісії як головному розпорядникові бюджетних коштів за програмою «Проведення виборів Президента України» затверджено видатки в обсязі 1,175 млрд грн.

«За попередніми розрахунками ЦВК, у разі проведення виборів президента в один тур економія коштів державного бюджету становитиме близько 500 млн грн», – зазначено в повідомленні.

Шлапак також повідомив, що фінансування видатків на підготовку й проведення виборів президента й відповідних місцевих виборів здійснюється вчасно й у повному обсязі.

Нагадаємо, що вибори президента України відбудуться 25 травня.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути