chrome firefox opera safari iexplorer

Мобільний телефон може бути вашим ворогом

19 червня 2014 о 09:51

Спеціалісти переконують, що використання мобільного телефону може бути небезпечним для здоров’я людини. Особливо небезпечним він стає при наступанні темряви. Науковці стверджують, що перегляд інформації на мобільному телефоні при темряві може призвести до різноманітних наслідків для здоров’я очей аж до сліпоти.

Так, відомі неодноразові випадки відшарування сітківки через зловживання використання мобільного телефону. До таких наслідків призводить тривале та безперервне використання телефону.

Зазвичай ускладнення від використання мобільного телефону виникають у людей похилого віку, проте такі наслідки можуть стосуватись і людей молодшого віку.

Причиною погіршення зору через використання мобільного телефону є не лише яскравість екрану, але й двовимірність зображення. Тривимірне зображення є природнім для людського ока, а двовимірне призводить до його напруження.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути