chrome firefox opera safari iexplorer

У Слов'янську немає бензину для «швидких»

11 червня 2014 о 09:58

Завдяки одержаній від Червоного Хреста гуманітарній допомозі вдалося створити мінімальний запас медикаментів

У Донецькій області в медичних установах Слов'янська медикаменти є, але немає бензину для «швидкої допомоги».

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.

За словами в.о. заступника голови – директори департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Олени Петряєвої, «в місті Слов'янську зруйновано практично всі автозаправки, зараз водії «швидких» намагаються прорватися за пальним до Краматорська».

Вона також відзначила, що через зупинку роботи Держказначейства в Слов'янську медпрацівники не одержують зарплату, що в нинішній ситуації створює додаткову напруженість в лікарському середовищі міста.

Що стосується забезпечення медикаментами, то завдяки одержаній від Червоного Хреста гуманітарній допомозі вдалося створити мінімальний запас, який дозволяє зараз надавати екстрену допомогу, запевнили в ОДА.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути