chrome firefox opera safari iexplorer

14 тисяч випускників шкіл зі Сходу не пройшли ЗНО

08 липня 2014 о 16:11

14 тисяч випускників шкіл зі Сходу не пройшли зовнішнє незалежне оцінювання, бо не перереєструвалися на додаткову сесію. 

Відтак, не склавши тестів, вони не можуть вступати до вишів цього року. Утім, громадські спостерігачі сподіваються — для таких випускників можуть запропонувати додаткову сесію. Офіційних документів щодо такого рішення немає. Усього на Донбасі цьогоріч майже 35 тисяч вступників. 20 тисяч з них вчасно зареєструвалися і складають тести у сусідніх Областях: Харківській, Запорізькій та Дніпропетровській. Останній день тестування — 15 липня.

 Подавати документи до вишів вступники можуть уже з 11 липня.

Джерело: 5.ua
Розділи: Новини освіти

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути