chrome firefox opera safari iexplorer

Між Херсоном і Києвом відкриють регулярне авіасполучення

02 липня 2014 о 13:33

Авіакомпанія «Дніпроавіа» планує з 18 липня відкриття регулярних рейсів на напрямку Херсон-Київ-Херсон.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Херсонської облдержадміністрації, це передбачено Меморандумом про співпрацю між Херсонською ОДА та «Дніпроавіа», який був підписаний 25 червня поточного року.

Згідно з анонсованим розкладом перельотів, виліт з Херсона буде здійснюватися в 07.00, прибуття до Бориспіля о 08.10; виліт з Борисполя о 18.30, прибуття до Херсона о 19.40.

У повідомленні вказується, що квитки на зазначені рейси можна придбати вже сьогодні на сайті авіакомпанії «Дніпроавіа», в касах та агентській мережі продажів.

Як повідомляв УНІАН, у середині червня дозволу від Міністерства інфраструктури України на виконання рейсів з Києва до Херсона також отримали компанія «Мотор Січ» і дочірня структура турецької авіакомпанії Atlasjet — «Атласджет Україна».

Довідка УНІАН. Аеропорт «Херсон» у квітні 2013 відновив свою діяльність після 7-річного простою. Він розташований в 8 км на північний захід від міста Херсона. Аеропорт має загальну площу близько 290 га і є аеропортом 5 класу зі злітно-посадковою смугою завдовжки 2500 м, завширшки 42 м, магістральними та допоміжними рубіжними доріжками, комплексом радіотехнічних споруд і радіонавігаційних засобів забезпечення польотів. Аеропорт має статус міжнародного, створений митний і прикордонний посади, проводиться фітосанітарний контроль.

На сьогодні штатна чисельність авіаційного підприємства становить 45 осіб.

У цей час аеропорт Херсон не обслуговує регулярні авіарейси. Єдиний регулярний напрямок Херсон-Москва закрили минулого року.

«Дніпроавіа» — українська авіакомпанія, що базується в Дніпропетровську. Обслуговує регулярні внутрішні і міжнародні рейси, а також чартерні рейси.

Джерело: УНІАН
Розділи: Туристичні новини

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути