chrome firefox opera safari iexplorer

«Бориспіль» відкриває 20 нових рейсів у країни Європи та Азії

29 жовтня 2013 о 11:00

Міжнародний аеропорт « Бориспіль» (Київ) з початку зимової навігації 2013—2014 рр. (з 27 жовтня) починає обслуговування нових авіаперевізників і відкриває більше 20 нових авіарейсів до країн Європи та Азії.

Зокрема, з 16 січня 2014 з аеропорту « Бориспіль» буде здійснено перший рейс авіакомпанії Emirates (Дубаї, ОАЕ). Рейси виконуватимуться щодня на літаках Airbus- 340- 500 за маршрутом Дубай — Київ («Бориспіль») — Дубаї.

Крім того, 27 жовтня почала виконувати щоденні регулярні рейси авіакомпанія Swiss International Airlines за маршрутом Цюріх — Київ («Бориспіль») — Цюріх (Швейцарія). З 12 листопада авіакомпанія «Татарстан» (РФ) здійснить свій перший рейс Казань — Київ («Бориспіль») — Казань.

Крім цього, з 1 грудня аеропорт почне обслуговувати нову авіакомпанію Ellin Air (Греція). Рейси за маршрутом Салоніки — Київ («Бориспіль») — Салоніки авіаперевізник планує здійснювати по середах і неділях.

Під час зимової навігації нові рейси з «Борисполя» буде здійснювати авіакомпанія Windrose. Регулярна програма авіакомпанії на далекомагістральних маршрутах почалася 23 жовтня рейсом на Бангкок (Таїланд) — рейси виконуватимуться три рази на тиждень. З січня заплановано виконання регулярних рейсів в Хошімін ( В'єтнам). Чартерна програма авіакомпанії Windrose передбачає з листопада далекомагістральні рейси до Пунта Кану (Домінікана), з січня — Зальцбург (Австрія), Татри (Словаччина), Куусамо і Киттиля (Фінляндія).

З головних повітряних воріт країни авіакомпанія «Авіалінії Харкова» з кінця жовтня виконує далекомагістральні програму за маршрутами Київ — Гоа (Індія) — по понеділках і четвергах, і — Київ («Бориспіль») — Бангкок — по вівторках, п'ятницях і суботах. У планах авіакомпанії — рейси в Пхукет (Таїланд), Пунта Кана та Нха Транга (В'єтнам).

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» планує відкрити з листопада регулярний рейс на Ташкент (Узбекистан), а з грудня — до Бангкока (Таїланд) і у Софію (Болгарія).

З грудня «Бориспіль» почне обслуговувати регулярні рейси авіаперевізників Meridiana Fly за напрямами Неаполь і Верона ( Італія ), з лютого — Austrian Airlines буде здійснювати рейси в Інсбрук (Австрія).

Нові чартерні рейси відкриє із головного аеропорту країни авіакомпанія UTair. З листопада — Гран-Канарія (Іспанія), з січня — Зальцбург (Австрія), Гренобль (Франція).З початку листопада авіакомпанія «Ямал» (РФ) планує виконувати рейси за маршрутом — Київ («Бориспіль») — Нижньовартовськ (по вівторках і п'ятницях) і Київ («Бориспіль») — Москва — Нижньовартовськ (по середах і суботах).

Крім того, з грудня авіакомпанія New Livingston Spa здійснюватиме регулярні польоти в Ріміні (Італія) — по вівторках і четвергах.

Джерело: autotravel.ua
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути