chrome firefox opera safari iexplorer

Вранці бойовики розпочали масований наступ на сили Нацгвардії біля Маринівки, бій триває

16 липня 2014 о 10:04

Сьогодні о п`ятій годині ранку з боку населеного пункту Степанівка (Донецької області), терористи розпочали масований наступ на сили Національної гвардії України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної гвардії України.  

«Були нанесені танкові, мінометні удари та удари з ПТУРів по блокпосту Національної гвардії України, що розташовувався поблизу с.Маринівка (Донецька область). Вогонь вівся більше години. Сили Національної гвардії України відбили удар та перейшли у наступ, в результаті чого терористи відступили до населеного пункту Степанівка», — йдеться у повідомленні. 

З боку військовослужбовців Національної гвардії України є троє поранених. В ході обстрілу значно постраждала інфраструктура населеного пункту Маринівка. 

Наразі бій продовжується вже у районі населеного пункту Тарани, де терористи продовжують наступ на сили Національної гвардії України, наступ ведеться з боку Саур-Могили та Степанівки . Вогонь по позиціях українських силовиків ведеться із мінометів, танків та ПТУРів. Один військовослужбовець Національної гвардії України поранений в результаті бою. Втрати серед терористів уточнюються.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство