chrome firefox opera safari iexplorer

Андріївський узвіз стане пішохідним

15 серпня 2014 о 15:00

Столичний Андріївський узвіз, починаючи з наступного тижня, стане повністю пішохідним. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час виїзного засідання на Андріївському узвозі, передає УНН.

«Найближчим часом після ремонтних робіт на Хрещатику рух транспорту повністю відкриють. І вже з наступного тижня рух на Андріївському узвозі повністю перекриється», — сказав Кличко.

Раніше міський голова заявляв, що як тільки будуть прибрані барикади і намети в центрі столиці і буде відновлено рух транспорту по центральних магістралях, можна буде перекрити рух на Андріївському узвозі.

Також під час заходу була представлена ​​схема модернізації цієї території. Зокрема, йдеться про модернізацію торгових точок та прилеглої інфраструктури.

Зазначимо, що зараз водії активно використовують Андріївський узвіз для проїзду з Подолу в центр Києва.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути