chrome firefox opera safari iexplorer

Програма стажувань Global Talent

19 серпня 2014 о 10:15

Влітку цього року стартувала програма Global Talent від AIESEC, яка займається професійним розвитком особистості. AIESEC є всесвітньою, неполітичною, неприбутковою організацією. За допомогою програми Global Talent молодь має змогу отримувати професійну практику за кордоном.

Global Talent — міжнародна програма стажувань для студентів старших курсів та нещодавніх випускників ВНЗ, які хочуть отримати професійний досвід роботи в міжнародному середовищі. Дана програма допомагає максимально скоротити розрив між досвідом і навичками студентів та випускників.

Що отримують учасники програми Global Talent:

  • можливість підвищити кваліфікацію;
  • міжнародний досвід, який допоможе побудувати кар’єру;
  • незабутні враження, які очікують на них в іншій країні;
  • можливість вийти із «зони комфорту» та знайти багато нових друзів.

Країни, в яких можна пройти стажування: Індія, Бразилія, Польща, Малайзія, Шрі-Ланка, Колумбія, Китай, Марокко та інші.

Програма Global Talent дає можливість отримати безцінний досвід у таких сферах, як викладання, маркетинг, готельний бізнес. Такий досвід знадобиться при виконанні будь-якої роботи!

Усі деталі про країни, вимоги, оплату, етапи проходження, а також можливість зареєструватися в програмі можна дізнатися за посиланням:http://www.aiesec.ua/uk/exchange/professionalexchange

Джерело: osvita.ua
Розділи: Новини освіти

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути