chrome firefox opera safari iexplorer

Гонорар з продажу нової книги на Форумі видавців Капранови передадуть армії

03 вересня 2014 о 11:30

До Львова на Форум видавців письменники брати Капранови приїдуть із новою книжкою – «Веселих свят!». Ця книга продовжує концепцію бестселера «Мальованої історії Незалежності України».

Про це ІА ZIK повідомили у видавництві «Зелений Пес», де вийшла друком книга.

Минулого року за чотири форумних дні продали 3300 екземплярів книжки «Мальована історія Незалежності України», яка стала рекордсменом Форуму. Цього року письменники планують повторити свій рекорд із книгою «Веселих свят!», а весь авторський гонорар з проданих примірників віддати на потреби української армії.

«Ми почали роботу над книжкою два роки тому, коли про війну ніхто не думав. Але Різдво, Великдень, Масниці та інші традиційні свята українці відзначають вже тисячі років, і під час воєн, і під час миру. І сьогодні вкрай потрібна яскрава, коротка і системна розповідь про них, бо наші діти мають рости українцями», – переконані автори книги.

Книжка «Веселих свят!» коротко, зрозуміло, ілюстративно та практично розповідає про історію свят з прадавніх часів, про те, як їх святкувати сьогодні. Книжка містить пісні з нотами, ігри з правилами та лічилками, страви з рецептами, рукомесло зі схемами, бо ж свято – це не тільки застілля, повідомили у видавництві.

Окрім народних свят, у книзі є інформація про офіційні та міжнародні: День Незалежності, Новий Рік, День книжки, День знань, День Криму тощо.

«В Україні війна, але наші воїни проливають кров за те, щоб ми залишилися українцями, щоб могли вільно жити і святкувати на своїй землі, – кажуть брати Капранови. – Ну а наше завдання – допомагати армії, і не тільки словом. Тому весь гонорар за книжки, проданої на Форумі, ми віддаємо на допомогу нашим військовим».

Зазначимо, видання надійде до книгарень після Форуму видавців.

Джерело: Zik.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути