chrome firefox opera safari iexplorer

Google випустила додаток для занять спортом

30 жовтня 2014 о 16:24
Днями компанія Google випустила анонсований ще влітку додаток Google Fit, яке допоможе користувачеві моніторити свій стан, в тому числі — під час занять спортом.

Додаток є безкоштовним і підходить для пристроїв на Android 4.0 Ice Cream Sandwich і пізніших версіях (є й веб-версія), повідомляє AIN.ua.

Google Fit використовує сенсори в Android-смартфоні, планшеті або розумному годиннику для того, щоб автоматично відстежувати, коли користувач переходить на ходьбу, біг або їде на велосипеді. «Це хороший інструмент, щоб стежити за тим, наскільки ви активні і перевіряти свій прогрес в досягненні спортивних цілей», — так додаток описують в компанії.

Користувач також може підключати до Google Fit сторонні фітнес-девайси і спортивні додатки на зразок Runkeeper. Правда, судячи з обговорення новини в блозі компанії, поки додаток може інтегруватися далеко не з усіма анонсованими платформами (користувачі, наприклад, дуже просять інтеграцію з Pebble).

У додатку можна ставити собі цілі і стежити за їх виконанням, перевіряти зведені дані по своїй фізичній активності за якесь певний час.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути