chrome firefox opera safari iexplorer

Пам'ятаємо. Річниця Євромайдану

30 жовтня 2014 о 15:42

Сьогодні в Києві пройде акція «Всеукраїнська акція «Непокаране зло зростає — Феміда прозріває», організована Громадським сектором Євромайдану:

«День 30.11.2013 безповоротно змінив нашу історію. Він усе далі від нас, і ті, хто пролив людську кров на Майдані, сподіваються, що час працює на них. Що ми поступово забудемо про це, відволічемося на різні поточні проблеми.

Але ми пам’ятаємо. Доки зло не покаране — воно тільки зростає та множиться.

Щомісяця 30го числа ми влаштовуємо акції пам’яті і вимагаємо покарати винних у вбивствах активістів, розгонах Євромайданів та репресіях по всій країні.

Цього місяця на акцію прийде Феміда, щоб на одній шальці терезів зібрати усі злочини періоду режиму Януковича, а на нішій — оцінити ефективність розслідувань та покарання винних.»

Джерело: Соцпортал
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути