chrome firefox opera safari iexplorer

Цими вихідними Львів запрошує на Свято шоколаду: 10 причин відвідати свято

17 жовтня 2014 о 20:27

17-19 жовтня у Львівському палаці мистецтв пройде VII Національне Свято Шоколаду, в рамках якого буде ярмарок шоколадних виробів, галерея скульпторів, дитяча шоколадна країна, шоколадна пошта «Зі Львова з любов’ю», десертна майстерня. На відвідувачів свята чекає Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» та 100-кілограмовий святковий шоколадний торт!!!

Організатори свята переконують, що гості Свята поринуть в атмосферу «абсолютного шоколаду», їх приємно здивують смак та різноманіття шоколадних солодощів, майстер-класи від найкращих шоколатьє , і це будуть найкращі «шоколадні» вихідні у вашому житті!

10 причин відвідати Свято

1. Величезний Шоколадний Ярмарок. Протягом трьох днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та дізнатися про шоколад те, чого він ніколи ще не чув.

2. Помандрувати «Дитячою шоколадною країною»! Не є секретом, що найбільшими поціновувачами шоколаду є діти, і тому «Дитяча шоколадна країна» для них видасться справжнім райським куточком, де все зроблено із смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця, шоколадні дерева. Крім того кожен маленький гість сам зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів.

3. Провести час зі своєю родиною. Адже на Святі шоколаду знайдеться заняття до душі як для матусь та татусів, так і для їхніх маленьких ласунів. Будемо робити свято разом!

4. Виготовити іменний шоколадний вагончик, а може й цілий потяг. На VII Національному Святі Шоколаду діятиме справжня шоколадна залізниця, вагончики до потягів якої зможе виготовити кожен охочий. Кожен вагончик можна буде «навантажити» горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

5. Придбати шоколадні свічки ручної роботи. Спеціально до Свята «Львівська свічкова мануфактура» виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще й проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. Свічка – це не лише світло!

6. Пошта «From Lviv with Love» вже традиційно діятиме на Національному Святі Шоколаду. Оригінальні мистецькі листівки з вітаннями зі Львова безумовно стануть несподіваним та приємним сюрпризом для ваших рідних та близьких в будь-якому місці земної кулі.

7. Поспостерігати за роботою львівських скульпторів, які майстерно відтворять із шоколаду відомі пам’ятки архітектури Львова. Також ви отримаєте можливість звірити час за шоколадним годинником, зіграти шоколадне весілля та навчитися створювати смачні шоколадні десерти у найкращих шоколатьє Львова.

8. Взяти участь у III Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» та втілити свої найсміливіші шоколадні ідеї. До участі запрошуються усі охочі, які створять свої солодкі страви. Це можеш бути саме Ти!

9. Пройти «курс шоколадного оздоровлення». Протягом трьох днів Свята ви матимете нагоду пройти шоколадну терапію, смакуючи найрізноманітніші шоколадні солодощі. Вчені довели, що вживання шоколаду піднімає настрій, покращує пам’ять, лікує серце, зміцнює імунітет, омолоджує шкіру, і навіть допомагає схуднути… Тому після Свята Шоколаду всі стануть здоровіші і щасливіші!

10. Ви також любите шоколадний торт?! Спеціально до Національного Свята Шоколаду спечуть величезний 100 кілограмовий шоколадний торт! ТМ «Greenfield» пригощає усіх охочих ласунів та ласунок!

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути