chrome firefox opera safari iexplorer

Через туман водіїв просять бути уважними на дорогах

07 листопада 2014 о 11:13

За інформацією Гідрометцентру України, в першу половину дня на території України буде туман, видимість 200-500 м. Державтоінспекція України закликає водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

При тумані відстань до об'єкту здається в кілька разів більше, ніж є насправді, тому при попаданні в зону недостатньої видимості необхідно максимально знизити швидкість та збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.

Крім того, необхідно рухатися зі ввімкненим ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовитися від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці вмикати аварійну світлову сигналізацію.

Джерело: vikka.ua
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути