chrome firefox opera safari iexplorer

Новий рік у Києві зустрічатимуть на Софійській площі, а святковий ярмарок відкриється вже 16 грудня

18 листопада 2014 о 10:00

Київський міський голова Віталій Кличко затвердив програму святкування Нового року та Різдва у столиці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Святкування розпочнеться вже з 16 грудня новорічно-різдвяною виставкою-ярмарком на Софійській площі, яка триватиме до 19 січня 2015 року. 19 грудня відбудеться відкриття резиденції та Фестивалю Святого Миколая на території Національного заповідника «Софія Київська». Цього ж дня, ближче до вечора, на Софійській площі святковими вогнями засяє Головна новорічна ялинка країни.

З 19 грудня 2014 до 19 січня 2015 року на Троїцькій площі працюватиме новорічно-різдвяне селище в єдиному українському стилі.

Зустріч Нового року зі святковою концертною програмою розпочнеться 31 грудня (орієнтовно о 20:00) на Софійській площі. Концерт триватиме до 2 години ночі 1 січня 2015 року. Відсвяткувати Різдво організатори запрошують на Андріївський узвіз та Софійську площу, на якій відбудеться «Зимова Країна мрій».

Щедруватимуть цього разу теж на Софійській площі — 13 січня 2015 року на гостей чекатиме святкова програма «Щедрий вечір».

Завершаться новорічно-різдвяні свята традиційно Водохрещем, яке відзначатимуть у парку культури та відпочинку «Гідропарк» біля каплиці на честь Хрещення Господнього та на Оболонській набережній поблизу Свято-Покровського собору.

Джерело: УНІАН
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути