chrome firefox opera safari iexplorer

Новорічні святкування у Києві почнуться з 14 грудня

18 листопада 2013 о 09:53

Новорічні святкування у Києві почнуться вже з 14 грудня, повідомляє прес служба КМДА.

Так, 14 грудня на Хрещатику відбудеться загальноміська акція Не забудь привітати.

19 грудня на Майдані Незалежності відбудеться урочисте запалення головної ялинки України.

«У День святого Миколая діти-сироти та діти з малозабезпечених сімей відвідають Київський національний академічний театр оперети та отримають солодкі подарунки», — зазначають у КМДА.

22 грудня відбудеться розважально-спортивна акція Новорічний пробіг. Стартує святковий маршрут з Майдану Незалежності та пройде через Хрещатик, Бессарабську площу, вул. Червоноармійську, площу Льва Толстого й у зворотному напрямку.

Фестиваль спортивного свята Зимові старти на льоду відбудеться 30 грудня в Льодовому комплексі на вул. Лайоша Гавро, 4-Г.

31 грудня з 19:00 до 02:00 на Майдані Незалежності триватиме свято зустрічі Нового 2014 року. 7 січня для киян та гостей міста влаштують святкування Різдва на Хрещатику.

10 і 11 січня в Легкоатлетичному манежі Республіканського вищого училища фізкультури відбудуться XVIII Всеукраїнські змагання з легкої атлетики Різдвяні старти.

19 січня вся київська громада відзначить Свято Хрещення. Заходи з нагоди Хрещення пройдуть на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору Української православної церкви та в парку культури й відпочинку Гідропарк.

Крім того протягом грудня 2013 і січня 2014 новорічні та різдвяні свята, вечори відпочинку пройдуть у дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладах міста. Також планується й традиційний парад Дідів Морозів-волонтерів.

Раніше повідомлялося, що вже на початку листопада почнуть встановлювати новорічну ялинку на Майдані. Щоб зібрати головну прикрасу країни, в Київській мерії оголосили тендер. 5 листопада 38-метрову ялинку перевезуть на Майдан з галереї Лавра, де вона зберігається в розібраному стані, а установку планують закінчити до 19 грудня, до святкування дня Святого Миколая.