chrome firefox opera safari iexplorer

Новий рік у Києві святкуватимуть в українському стилі

11 листопада 2014 о 10:34

Святкування нового 2015 року Києві проходитиме у національному стилі.

Про це повідомляє сайт КМДА.

«Вперше за десятки років під час святкувань Нового Року та Різдва буде лунати лише українська пісня. Адже організатори прагнуть відновити давні традиції святкувань Нового Року та започаткувати справжній „Український Новий Рік“», — йдеться в повідомленні.

У мерії нагадали, що ялинку перенесуть з Майдану на Софійську площу. Там же, поряд з Софією Київською відбуватимуться традиційні українські святкування, дитячі бажання виконуватиме Святий Миколай та розташується Різдвяне містечко.

«„Новий рік на Софії“ триватиме з 19 грудня 2014 до 19 січня 2015 та об’єднає Всеукраїнський Фестиваль Святого Миколая, Відкриття Резиденції Св. Миколая, офіційне відкриття Головної ялинки країни, святкування Новорічної ночі та Різдвяної „Країни Мрій“», — йдеться в повідомленні.

На новорічній сцені виступатимуть українські виконавці під супровід Національного Симфонічного Оркестру «Київ Класік».

Під відкритим небом буде представлений ярмарок майстрів народної творчості, де можна буде придбати унікальні вироби з усіх куточків України.

У заповіднику «Софія Київська» буде відкрита Резиденція Святого Миколая,місто льодяних скульптур та багато іншого, відзначили в КМДА.

Як відомо, новорічна ялинка, яку встановлятьна Софійській площі, буде живою, а прикрашатимуть її будиночки і голуби.