Теплий сніданок — те, що зігріє в холодну пору року.
Про це розповіла лікар-дієтолог Оксана Скиталінська у програмі «Сніданок з 1+1».
Крім того, в зимовий період потрібно пити більше теплої рідини, зокрема чай з імбирем та корицею, чай з молоком та какао.
Білкові продукти допоможуьб організмові не замерзнути та зігріють його: нежирний курячий бульйон, страви з яєць, білий сир та шматочки моцарелли.
Організм також зігріє жирна морська риба (лосось, оселедець та скумбрія), а також горіхи і насіння льону.
За словами дієтолога, не варто забувати про зігріваючі спеції, серед яких: часник та цибуля, імбир та куркума.
В холодну погоду не варто їсти холодної їжі та вживати холодні напої.
Будьте здорові!