chrome firefox opera safari iexplorer

У неділю на Михайлівській площі Києва – молитва за Україну

24 листопада 2014 о 15:12

З ініціативи Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета у неділю, 30 листопада, о 14.00 на Михайлівській площі Києва відбудеться спільна молитва за Україну з читанням Акафісту до Покрова Божої Матері.

До участі в молитві запрошені глави, духовенство та вірні православних церков, УГКЦ, РКЦ та всі християни, повідомляє прес-центр Київської патріархії.

Одночасно з молитвою в Києві патріарх Філарет благословив провести цього ж дня о 14.00 такі молебні з Акафістом до Покрова Божої Матері в усіх єпархіях КП.

«Від усього серця в молитві за мир в Україні, за зупинення нашестя чужинців на нашу землю 30 листопада одночасно звернімося до Пресвятої Діви з всенародним проханням: «Радуйся, Радосте наша, покрий нас від усякого зла чесним Твоїм омофором!», – йдеться у повідомленні.

Джерело: zik.ua
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути