chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України сьогодні зіграє товариський матч з Литвою

18 листопада 2014 о 10:37

Національна збірна України сьогодні проведе товариський матч з командою Литви. Гра відбудеться в Києві на НСК Олімпійський.

Початок матчу о 21:00, пряма трансляція на ТРК Україна.

Українська збірна у вівторок проведе заключний матч у 2014 році. Відігравши в минулу п'ятницю четвертий відбірковий поєдинок Євро-2016, сьогодні Михайло Фоменко має можливість перевірити найближчий резерв і, судячи з усього, випустить максимально експериментальний склад.

Литва далеко не гранд світового футболу (92-е місце в рейтингу ФІФА), але саме в матчах з такими командами українці регулярно спотикаються зважаючи недооцінки суперника або невміння пройти насичену оборону.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути