chrome firefox opera safari iexplorer

Росія заборонила імпорт української солі

26 січня 2015 о 12:34

Росія з 26 січня 2015 р. призупинила ввезення на свою територію харчової солі виробництва ДП «Артемсіль». Про це повідомляє прес-служба Росспоживнагляду.

«Федеральною службою з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини з листопада 2014 року у зв'язку з виявленою невідповідністю харчової солі виробництва ДП „Артемсіль“ (Україна) вимогам, що пред'являються до змісту домішок, йоду та органолептичними показниками, посилено контроль за зазначеною продукцією у пунктах пропуску через державний кордон та в роздрібній мережі», – йдеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, результати досліджень підтвердили порушення вимог чинного законодавства зазначеним виробником.

«Росспоживнагляд припинив ввезення на територію Російської Федерації харчової солі виробництва ДП „Артемсіль“ (код ТН ЗЕД 2501 00 91) з 26 січня 2015 року», – відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше Росспоживнагляд рекомендував роздрібним мережам вилучити з обігу продукцію найбільших виробників солі України та Білорусі, на яких припадає 56% російського ринку.

Джерело: tvi
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути