chrome firefox opera safari iexplorer

3G спершу з'явиться у Києві, Львові та Одесі

25 лютого 2015 о 09:01

Генеральний директор мобільного оператора «МТС-Україна» Іван Золочевський прогнозує, що перші в Україні мережі зв'язки «третього покоління» — 3G — буде розгорнуто в найбільших містах — Києві, Львові і Одесі.

Про це він заявив у ході круглого столу у вівторок, передає Укрінформ.

«Насамперед, звичайно, стратегічним пріоритетом є Київ, тому що він має менше обмежень щодо конверсії, і тут зараз зосереджений сегмент публіки, який найбільш платить. Є і технічна можливість побудувати, і економічний інтерес оператора. Так само вільні для будівництва Львів і Одеса. Природно, ми насамперед будемо прагнути захопити за максимумом населення цих найбільших міст», — сказав Золочевський.

Водночас він зазначив, що на сьогодні існує ряд обмежень в Харкові, Запоріжжі і Дніпропетровську, пов'язаних з конверсією частот Міноборони.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути