chrome firefox opera safari iexplorer

В аеропорту «Жуляни» затримують рейси через сильний снігопад

05 лютого 2015 о 13:35

Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) повідомляє про затримки рейсів на виліт і приліт на годину і більше через украй несприятливі погодні умови.

Як зазначається у повідомленні аеропорту, розміщеному на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook, затримуються рейси до Москви і Венеції (Тревізо), а також рейси із Запоріжжя, Дніпропетровська і Москви.

«У зв'язку з несприятливими погодними умовами затримки рейсів на приліт і на виліт на даний момент становлять від однієї години до кількох годин. На виліт з Києва затримуються рейси: №551 Домодєдово — до 12.30, №2372 Домодєдово — до 12.00, №6153 Тревізо — до 13.20, №007 Дніпропетровськ — до 17.50. На приліт до Києва затримуються рейси із Запоріжжя, Дніпропетровська, Москви (Домодєдово)», — зазначається у повідомленні аеропорту.

У прес-службі «Києва» звернулися з проханням до пасажирів стежити за розкладом рейсів на on-line табло на сайті аеропорту.

Раніше аеропорт «Київ» (Жуляни) повідомляв, що уранішні рейси були відправлені за розкладом. Проте погодні умови внесли корективи у роботу аеропорту і екіпажів повітряних суден. За інформацією аеропорту, роботи з очищення аеродрому від мокрого снігу ведуться постійно з 2.00 ночі 5 лютого. Задіяно весь склад наземних служб аеропорту «Київ», працює 18 одиниць снігоприбиральної техніки.

Джерело: kiev.unian.ua
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути