chrome firefox opera safari iexplorer

В аеропорту «Жуляни» затримують рейси через сильний снігопад

05 лютого 2015 о 13:35

Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) повідомляє про затримки рейсів на виліт і приліт на годину і більше через украй несприятливі погодні умови.

Як зазначається у повідомленні аеропорту, розміщеному на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook, затримуються рейси до Москви і Венеції (Тревізо), а також рейси із Запоріжжя, Дніпропетровська і Москви.

«У зв'язку з несприятливими погодними умовами затримки рейсів на приліт і на виліт на даний момент становлять від однієї години до кількох годин. На виліт з Києва затримуються рейси: №551 Домодєдово — до 12.30, №2372 Домодєдово — до 12.00, №6153 Тревізо — до 13.20, №007 Дніпропетровськ — до 17.50. На приліт до Києва затримуються рейси із Запоріжжя, Дніпропетровська, Москви (Домодєдово)», — зазначається у повідомленні аеропорту.

У прес-службі «Києва» звернулися з проханням до пасажирів стежити за розкладом рейсів на on-line табло на сайті аеропорту.

Раніше аеропорт «Київ» (Жуляни) повідомляв, що уранішні рейси були відправлені за розкладом. Проте погодні умови внесли корективи у роботу аеропорту і екіпажів повітряних суден. За інформацією аеропорту, роботи з очищення аеродрому від мокрого снігу ведуться постійно з 2.00 ночі 5 лютого. Задіяно весь склад наземних служб аеропорту «Київ», працює 18 одиниць снігоприбиральної техніки.

Джерело: kiev.unian.ua
Розділи: Суспільство

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути