chrome firefox opera safari iexplorer

У київському аеропорту з'явиться новий термінал

02 березня 2013 о 09:06

У міжнародному аеропорту Київ (Жуляни) у кінці березня – на початку квітня 2013 року може розпочатися будівництво нового терміналу для внутрішніх рейсів, повідомив директор компанії Майстер Авіа, яка виступає оператором аеропорту Київ (Жуляни), Олексій Яковець.

Термінал буде розташований на Привокзальній площі. Передбачається, що будівництво закінчиться до кінця 2013 року.

Яковець заявив, що міська влада Києва вже затвердила проект реконструкції Привокзальної площі. Концепція використання старого терміналу наразі не визначена, але, за його словами, «нічого простоювати не буде».

У червні 2013 року аеропорт планує ввести в експлуатацію зал для прийому пасажирів внутрішніх рейсів, який добудують до нового терміналу аеропорту. Якщо пасажиропотік на внутрішніх лініях збільшиться, у серпні 2013 року може розпочатися будівництво терміналу для внутрішніх рейсів.

Нагадаємо, що у 2012 році була завершена реконструкція аеропорту, а також будівництво нового терміналу А загальною площею 14 тис. кв. м., із них площа VIP-зали — 1,5 тис. кв. м. За підсумками минулого року, аеропорт Жуляни наростив обсяг пасажиропотоку на 83,4% порівняно із 2011 роком — до 862 тис. чоловік.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути