chrome firefox opera safari iexplorer

Переселенці з Донбасу пройдуть тести на емоційний стан

01 березня 2015 о 09:39

Фонд «Ізоляція» проведе в Києві чергову зустріч переселенців з Донбасу. На заході під назвою «Тормозок Party» усі охочі зможуть пройти тести на актуальний емоційний стан.

Четверта за рахунком «Тормозок Party» в рамках проекту Donbass Studies відбудеться 28 лютого (початок о 16.00). Результати анонімних тестів на конфіденційних умовах стануть матеріалом для дослідження стану переселенців. Ті, хто не вважатиме за потрібне давати свої пройдені тести, зможуть залишити їх при собі.

Також в рамках «Тормозок Party» відбудеться показ документального фільму «Останній лімузин», який отримав головний приз фестивалю Docudays UA 2014 року. Стрічка розповідає про долю п'ятьох працівників знаменитого автозаводу ЗІЛ. Їх життя тісно пов'язане з історією підприємства, що перебуває у стані занепаду.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути