chrome firefox opera safari iexplorer

Вінниця прийматиме міжнародний літературний фестиваль

30 березня 2015 о 12:28

У Вінниці з 22 по 24 травня відбуватиметься перший Міжнародний фестиваль оповідання Intermezzo, присвячений постаті Михайла Коцюбинського − видатному українському письменнику та громадському діячу.

Програма фестивалю складатиметься із зустрічей з митцями, авторських читань та кінопоказів у різних локаціях міста та околиць, відкриваючи відвідувачам багату культурну та історичну спадщину Вінниці; а також із воркшопів для молодих письменників, сценарних лабораторій, цікавих культурологічних лекцій, дискусій, музично-літературних та трансмедійних перформансів, книжкових презентацій, вечорів поезії, виставок тощо.

Цього року учасниками фестивалю стануть відомі вітчизняні та європейські митці. Серед них: Оксана Забужко, Софія Андрухович, Кшиштоф Зануссі, Міленко Єрґович, Іра Цілик, Євгенія Кононенко та інші.

Організатори заходу мають на меті створення платформи для реабілітації та відновлення українського суспільства після подій Євромайдану та війни на сході країни засобами літератури, кіно та інших видів мистецтва, сприяння реалізації потенціалу Вінниці як одного з найважливіших культурних та туристичних центрів країни.

Джерело: Cultprostir.UA
Розділи: Новини культури