chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра на «Арені Львів» відбудеться товариський матч Україна — Латвія

30 березня 2015 о 10:25

31 березня о 21.00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться товариський матч національної збірної України з командою Латвії.

Для комфорту вболівальників рух громадського транспорту, що курсує в напрямку до «Арени Львів», буде продовжено. Також з ініціативи керівництва стадіону запрошено бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, пише Високий замок.

Ідея запросити бійців АТО на перший матч цього року, який «синьо-жовті» проведуть в Україні, була підтримана Президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком. Бійцям виділено 30 квитків у сектор А05, де хлопцям буде зручно спостерігати за перебігом матчу.

«Можливість відвідати матч національної збірної України підніме бойовий дух наших воїнів та додасть їм наснаги для швидшого одужання. Водночас, для вболівальників присутність воїнів АТО стане добрим взірцем мужності, доблесті та патріотизму», — зазначив директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

Продаж квитків на товариський матч між збірними України та Латвії триває у касах стадіону «Арена Львів» та на сайті www.ufi.com.ua. Вартість квитків стартує від 50 гривень.

 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути