chrome firefox opera safari iexplorer

Мордор у вогні. У соцмережах продають портативні мангали із палаючим Кремлем

28 квітня 2015 о 11:22

У соціальних мережах до травневих свят почали продавати подарункові портативні мангали із палаючим Кремлем. 

Металева конструкцію мангалу зробили у вигляді резиденції президента РФ Володимира Путіна Кремля, а на одну з веж помістили око Саурона – символ зла із відомої саги «Володар перснів». Серію портативних мангалів його розробники назвали «Мордор у вогні». «Нарешті ми створили партію подарункових мангалів „Mordor on Fire“ зі зручним ящиком для зберігання і перенесення. Ніщо так не заспокоює нерви, як вид палаючого Мордора тихим літнім вечором», — пишуть у соцмережах творці креативних мангалів.

При цьому, конструкція легко складається, а переносити її можна у спеціальній зручній коробці. Частину грошей, які зароблять на продажу, планують відправити до центрів психологічної допомоги для бійців АТО.
 

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути