chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні будуть вручати хіп-хоп премію

27 травня 2015 о 11:45

В Україні заснована премія для хіп-хоп-музикантів Pidbit Awards. Перше її вручення заплановано на кінець цього року.

За словами організаторів премії, їх завдання – підштовхнути до масового створення якісного музичного продукту. Творці Pidbit Awards бачать в премії стимул для виконавців шліфувати майстерність, щоб потрапити в список кращих.

Pidbit Awards 2015 буде вручатися в десяти номінаціях. Крім класичних категорій «Кращий виконавець», «Альбом року» та «Пісня року», у списку є також «Краща обкладинка альбому» і «Краща студія звукозапису». З червня по серпень на сайті pidbit.com кожен бажаючий може запропонувати свого претендента на перемогу в кожній з номінацій. У вересні журі конкурсу визначить по три кандидата, а наприкінці року у вигляді концертної церемонії відбудеться нагородження кращих.

Pidbit Awards – проект від творців спільноти українських реп-виконавців «ПідБіт», яка існує з 2009 року і включає в себе, окрім сайту, онлайн-радіостанцію Pidbit.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

16 травня

Інші дати
Народився Микола Костомаров
(1817, с.Юрасівка, нині – м.Дружба, Сумська область - 1885) - видатний український історик, поет-романтик, мислитель, громадський діяч. Автор «Книги буття українського народу».
«Бо не хотіла Україна іти услід язиков, а держалась закону божого, і всякий чужестранець, заїхавши в Україну, дивувався, що ні в одній стороні на світі так щиро не молються богу, ніде муж не любив так своей жони, а діти своїх родителей». (Микола Костомаров)
Розгорнути
Народився Тодось Осьмачка
(1895, с. Куцівка Черкаська область – 1962) - український письменник, прозаїк, перекладач.
«Гей, степе мій, підпер ти ріками моря, щоб не схитнулися вони на ниви хлібороба... Ти запалив дзвінкі вогні великих сизих рос, що з ринків падають на обрій — на вічний твій покос...» (Тодось Осьмачка)
Розгорнути