chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні відбудеться фестиваль кантрі-музики

09 травня 2015 о 14:27

Єдиний в Україні кантрі-фестиваль «Dуже Dикий Zахід» втретє відбудеться у Чернівецькій області. На ньому виступить близько десяти вітчизняних виконавців популярного в Америці жанру.

У програмі фестивалю заявлені Banderas Blues Band з Харкова, одесити White Shadow, Sasha Boole з Чернівців та інші артисти. Обіцяна також поява особливого гостя – корінного техаського ковбоя Рендалла Грегорі, який виконає кантрі-пісні, на яких зростав з дитинства. Грегорі відомий в Україні як учасник вітчизняного конкурсу «Голос країни». Фіналом музичної програми повинна стати кантрі-дискотека під назвою «Dуже Dикі Tанці».

«Dуже Dикий Zахід» проходить з 2013 року і включає в себе, крім концертів, цілий набір розваг для любителів ковбойсько-індіанської естетики. Цього року, наприклад, на фестивалі відтворять індіанське поселення, проведуть майстер-класи зі стрільби з луків та револьверів, метання томагавків. «Dуже Dикій Zахид 2015» відбудеться в селі Ломачинці Чернівецької області 22-24 травня.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути