chrome firefox opera safari iexplorer

На нафтобазі під Києвом горить ще один резервуар з паливом

11 червня 2015 о 08:26

Станом на ранок четверга, 11 червня, на нафтобазі «БРСМ-Нафта» в Васильківському районі Київської області горить один резервуар з паливом. Про це повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

До ліквідації пожежі залучено 303 рятувальники та 45 одиниць техніки.

За ніч дим внаслідок горіння нафтопродуктів поширився практично по всій території Київської області, починаючи від Білої Церкви, Умані та зараз просувається на захід — за 20 км від Києва «стоїть велика хмара».

Нагадаємо, напередодні ввечері на нафтобазі вибухнули близько п’яти цистерн з паливом.

Як повідомляв ZAXID.NET, у Васильківському районі Київської області ввечері 8 червня на території «БРСМ-Нафта» загорівся один з резервуарів з пальним об'ємом 800 куб. м. Пізніше вогонь перекинувся на інші резервуари. Всього в результаті пожежі на нафтобазі загинули чотири людини та ще 12 постраждали. Гасіння пожежі триває ще досі.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути