chrome firefox opera safari iexplorer

Українські гімнастки виграли п'ять медалей Універсіади

13 липня 2015 о 15:47

Українські спортсменки успішно виступили на змаганнях з художньої гімнастики в рамках Універсіади, яка в ці дні проходить у Південній Кореї.

Ганна Різатдінова стала чемпіонкою Універсіади у вправах з булавами, а у вправах зі стрічкою показала третій результат. Також «золото» українки виграли у командних змаганнях, а саме — у групових вправах з булавами та обручами, випередивши японок і росіянок.

Раніше наші гімнастки виграли два «срібла»: командне — у груповій вправі з п'ятьма стрічками, і особисте, яка завоювала Різатдінова у вправах з м'ячем.

В скарбничці нашої збірної після успіху українських грацій вже 31 медаль: 8 золотих, 17 срібних і 6 бронзових.

В медальному заліку Україна посідає восьме місце.

Нагадаємо, наші гімнастки успішно виступили і на Європейських іграх в Баку, вигравши там 4 медалі.

Джерело: DT.UA
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути