chrome firefox opera safari iexplorer

Українські митці вийдуть на суботник

05 серпня 2015 о 10:47

6 серпня в Києві у Маріїнському парку відбудеться арт-перформанс «Культурний суботник», під час якого відомі вітчизняні митці спробують покращити зовнішній вигляд концертного майданчика просто неба – «Мушлі Джаз». Подія відбудеться зусиллями Kyiv Open Air і благодійного фонду «100% життя».

Старі лавочки літньої естради на арт-об’єкти перетворюватимуть Арсен Савадов, Жанна Кадирова, Ілля Ісупов, Максим Мамсіков, Ксенія Гнилицька, Інара Багірова, Ганка Третяк та інші.

«Наш благодійний фонд «100% життя» активно діяв іще до революційних подій. Але зараз ми вирішили допомагати на іншому фронті – культурному. Захотілося створити щось хороше, адже інформаційний простір переповнений негативом. Тому ми разом з Kyiv Open Air звернули увагу на літню естраду Маріїнського парку. Народилася думка не просто пофарбувати лавки, а зробити з них арт-об’єкти і в такий спосіб привернути увагу громадськості до питання покращення того простору, який нас оточує», − розповів автор ідеї арт-перформансу Костянтин Мішуков.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути