chrome firefox opera safari iexplorer

Київська влада запустила безкоштовні курси англійської у всіх районах столиці

03 вересня 2015 о 11:58

Київська міська державна адміністрація оголосила про запуск безкоштовних курсів англійської мови під назвою Capital English. Курси будуть доступні для всіх жителів Києва у різних районах столиці.

Партнерами проекту виступили Посольство США в Україні, Британська Рада в Україні, школа англійської мови Speak Up та Cambridge Assessment.

Заняття відбуватимуться у кожному районі Києва в приміщеннях райдержадміністрацій 2-3 рази на тиждень. Перший семестр розпочнеться 14 вересня і триватиме 2 місяці. Курси першого семестру розраховані на людей, яким вже виповнилось 18 років і які мають початковий рівень англійської мови (рівня А-1 та А-2 за загальноприйнятою європейською системою).

Зареєструватися на курси можна до 9 вересня через веб-сайт проекту. Тут також можна буде знайти додаткову інформацію та розклад занять. Кандидати на навчання повинні будуть пройти тест на рівень володіння англійською мовою для формування груп.

Джерело: inspired
Розділи: Новини освіти

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути