chrome firefox opera safari iexplorer

Українські дизайнери будуть одягати дітей

24 листопада 2015 о 10:33

Українські дизайнери представлять одяг для дітей на fashion-маркеті «Всі. Свої», який відбудеться 21 і 22 листопада у галереї D12.

Відвідувачі зможуть вибирати із 100 кращих українських виробників іграшок, книг, солодощів, одягу і декору для дитячих кімнат. Крім того, на маркеті маленькі відвідувачі зможуть взяти участь у дитячих клубах та гуртках, а знятися у  фотосесії.

Організатор fashion-маркету та автор ідеї Ганна Луковкіна розповіла: «Я дуже добре знаю, як важко ходити по магазинах з маленькою дитиною – у мене їх двоє. Особливо якщо у пошуках обновок від українських дизайнерів потрібно бігати по шоу-румам в різних кінцях міста. Ми хотіли створити місце, куди можна прийти і вибрати відразу все, від книжок до повзунків, і нам це вдалося – на цьому маркеті зберуться цілих 100 брендів».

Організатори «Всі. Свої »стверджують, що активно підтримують екологічні бренди не тільки одягу, але і солодощів.

Також тут будуть представлені українські бренди одягу, що працюють в популярному напрямку family-look. Діти та батьки зможуть підібрати однакові модні наряди.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути