chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві розпочинає зимовий кіно-ринок

14 грудня 2015 о 09:28

14 та 15 грудня в київському кінотеатрі «Сінема Сіті» пройде Зимовий Кіноринок Одеського міжнародного кінофестивалю. У рамках заходу провідні українські дистриб'юторські компанії представлять свої прокатні плани на наступний рік. Крім того, заплановані зустрічі, дискусії та майстер-класи активних учасників вітчизняного кінопроцесу: відбудеться круглий стіл «Українське кіно в кінотеатрах України: місія нездійсненна?»; Поліна Толмачова, PR та маркетинг директор компаніі FILM.UA Group, проведе майстер-клас, присвячений темі «Просування фільму. Український досвід».

«Кіноринок — це, насамперед, платформа для спілкування представників компаній, що працюють в кіноіндустрії України, тому більша частина програми Кіноринку буде присвячена комунікаційній складовій — круглим столам, майстер-класам, доповідям на актуальні теми, а також освітній секції. Обираючи теми для обговорення, ми, в першу чергу, реагуємо на процеси, які відбуваються в кіноіндустрії України. По суті, цю частину програми формують самі учасники: просять запросити тих чи інших спікерів, пропонують цікаві теми, розповідають про проблеми та успіхи», — розповіла Cultprostir Аннa Мачух, директор Кіноринку ОМКФ.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути