chrome firefox opera safari iexplorer

Виставка «Ренесанс в під`їздах»

23 грудня 2015 о 10:13

У київському арт-просторі Port Creative Hub проходить виставка фотоколажів київського дизайнера Олексія Кондакова з його проекту «Повсякденне життя богів». У цьому циклі автор переміщує героїв мальовничих шедеврів епохи Відродження (античних богів, німф, ангелів, біблійних персонажів) в сучасний міський пейзаж.

Замість презентабельних туристичних видів української столиці Олексій віддає перевагу непривабливим локаціям – ринкам, підземним переходам, спальним районам, громадському транспорту тощо. Про роботи Олексія писали світові ЗМІ: CNN, The Independent, The Huffington Post та інші.

Автор зізнався, що сам не планував виставку, а погодився на зроблену йому пропозицію. «Цього разу представлено всього 8 робіт – найбільш популярних і улюблених іншими. А всього в цьому проекті близько 30 робіт, і це привід зробити ще одну виставку», – розповів Олексій.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути